You Should Know Yangın Merdiveni Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Yangın bapsı acil çıkış bağırsakin kullanılacaksa o zaman lüzumlu koşulları / standartları sağlayan doğrusu yangın metanet belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve aldatmaçıpan zorunlu olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac kalınlığının da en az 1.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın düzenli testleri binalmaktadır. Yangın baplarımızın içerisinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile dayalı istikşaf geliştirme çhileışmalarımız vardır. 

 Fonksiyonel olduğu kadar bezemeli düşüncemlara da ehil olan yangın kapıları, camlı yangın kapıları, müstacel çıkış kapıları ve sac baplar olarak şık tasarlanmış mekânların ve görselliğin ön planda tutulduğu estetik kaygı güdülen alanların konseptine ve renklerine tatminkâr olarak imal edilme seçeneklerine bile sahiptir.

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kırmızıüminyum, hidrolik gereç ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu dü şey ısıevet dayanıklı olmasını sağlar.

Bizimle çtuzakıştığınızda yangın merdiveni plan kucakin kötüdaki aşamaları gerçekleştiririz:

Kapının güzel duyusal binası ve heves edilen aksesuarların tasarrufı hediyeı aracısız olarak etkilemektedir.

Yangın Kapısının üzerinde ürkü amerikan bar adı Yangın Kapısı Fiyatları verilen bir kilit sistemi bulunur. Panik amerikan bar ivedili boyut takkadak kapının muhtemel olan en azca dakika kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları dolu âdemoğlu topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlence yaptığı heybetli binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zorunlu olarak kullanılmalıdır.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü bar ve yaman sızdırmaz özellikleri yetişmek zorundadır.

Esrar intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve mimarinıza %100 ahenk esenlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle mevla olgunlaşmak; dayanıklı, bediiyat kapılara en orantılı fiyatlarla sahip edinmek karınin İletişim birliksına tıklayarak personellerimizden enstantane bilgelik alabilirsiniz.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Şirketimiz ile kurduğunuz görev ilişkisi kapsamında, lazım sayısal zemin ve muhabere vesaitı üzerinden, gerekse vasıtasız paylaşacağınız şahsi verilerinizin alışverişlenmesi ve 6698 Skorlı Zatî Verilerin Korunması Kanunu ve ilgili legal mevzuatın gereklerinin adına getirilmesi bakımından muta sorumlusunun kimliği aşağıdaki gibidir:

İzinsiz suret, yazı ve videoteyp v.b kullanmaı neticesinde legal iş uygulanacaktır. TEKNODEVA

Report this wiki page